FAQ

Op deze pagina kunt u antwoord vinden op alle meestgestelde vragen. Klik op een onderwerp om hier in verder te zoeken. Indien u op een vraag klikt wordt het antwoord weergegeven.

Gebruikers toevoegen, aanpassen en verwijderen

Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe?

U kunt een nieuwe gebruiker toe voegen door onder het tabje 'gebruikers'  linksboven op de button met de tekst 'Maak nieuwe gebruiker aan' te klikken.

Hoe verwijder ik een gebruiker?

U kunt een gebruiker verwijderen door onder het tabje 'gebruikers' rechts achter een gebruiker te klikken op het prullenbakje.

Hoe bewerk ik de gegevens van een gebruiker?

 U kunt de gegevens van een gebruiker bewerken in het 'gebruikers' overzicht. Vervolgens klikt u op het potloodje links van de naam, de naam of de voornaam van de gebruiker die u wilt bewerken.

Rapportages downloaden

Waar kan rapportages downloaden?

Algemene rapportages, zoals de VOROC procedure en de aanmeldingen rapportage kunt u downloaden vanaf de pagina 'documenten en rapportages'. Specifiekere rapportages per school of gemeente kunt u downloaden onder de tab 'rapportages' binnen de VOROC applicatie.

Leerlingen toevoegen, aanpassen en verwijderen

Hoe voeg ik een nieuwe leerling toe?

Indien u een enkele leerling wil toevoegen kunt u in het leerlingoverzicht klikken op het icoontje met een gebruiker en een plusje. Vervolgens voert u de gegevens in.

Nieuwsbrieven

Waar kan ik nieuwsbrieven teruglezen?

Door via het menu naar de nieuwspagina te navigeren. Vervolgens kunt u in de kolom links boven een nieuwsbericht selecteren en deze openen door op 'Open nieuwsbrief' te klikken. 

Help

Contact

phone  070-3156351 070-3156351
email  servicedesk@voroc.nl

Bekijk ook:

Introductie
Help

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief


Regio Haaglanden
Regio Zuid-Holland oost


Nieuwsbrieven teruglezen »