Deelnemende mbo-scholen

ROC Mondriaan

ROC Mondriaan is een Regionaal Opleidingen Centrum in Haaglanden met vestigingen in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk. Mondriaan levert een actieve bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling en bevordert de maatschappelijke deelname van de studenten en cursisten. Mondriaan biedt een breed, samenhangend onderwijsaanbod van middelbaar beroepsopleidingen, volwassenenonderwijs, bedrijfsopleidingen en functiegerichte trainingen. ROC Mondriaan telt ongeveer 18.000 mbo-studenten en 4000 cursisten educatie inclusief VAVO. Er werken circa 1900 medewerkers.

ID College

ROC ID College is een regionaal opleidingencentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgt het ID College ook cursussen voor volwassenen. De letters ID staan voor individu en identiteit. Studenten maken hun eigen keuzes. Keuzes die bij hen passen en waar ze trots op kunnen zijn. Studenten leren bij het ID College niet alleen een vak, maar ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun weg te vinden in de maatschappij.

ROC Leiden

ROC Leiden verzorgt onderwijs voor ruim 9.000 studenten uit Leiden en een groot gebied daaromheen. Je kunt bij hen terecht voor een groot aantal beroepsopleidingen (mbo), voor jongeren en volwassenen, én voor vavo, dat is vmbo-TL, havo of vwo voor (jong)volwassenen. Daarnaast biedt ROC Leiden cursussen & trainingen voor bedrijven en instellingen en Basiseducatie voor volwassenen. 

MBO Wellant

Het MBO Wellant staat voor duurzaamheid. Het is moeilijk om te voorspellen hoe de toekomst er precies uit gaat zien. Wat ze bij het MBO Wellant zeker weten is dat duurzaam denken steeds belangrijker wordt. Rekening houden met de wereld om je heen. Het is hard nodig. Overheden en bedrijven hebben het er steeds vaker over, maar weten niet goed hoe. Jij kunt daarbij gaan helpen. Want Wellant College helpt jou door ‘groen’ te leren denken. Zodat jij je steentje kunt bijdragen. En als je wilt, verdient het ook nog goed.

ROC Albeda College

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie. Met circa vijftig locaties en 120 opleidingen, waarvan sommige met meerdere uitstroomrichtingen en een aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn we een belangrijk opleidingsinstituut in de regio. Onderwijstrajecten worden samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en deelgemeenten ontwikkeld.

Hoornbeeck College

Het Hoornbeeck College is een mbo-school met een bijzonder karakter, een reformatorisch karakter. Ze onderwijzen met de Bijbel, Gods Woord, als leidraad voor werk en leven. Het bijzondere en goede onderwijs dat ze bieden, wil het Hoornbeeck College graag voor zoveel mogelijk jongeren beschikbaar maken.

Lentiz onderwijsgroep

De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

Regio Zuid-Holland oost

Contact

phone  070-3156351 070-3156351
email  servicedesk@voroc.nl

Bekijk ook:

Introductie
Help

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief


Regio Haaglanden
Regio Zuid-Holland oost


Nieuwsbrieven teruglezen »