Deelnemende mbo-scholen

ROC Mondriaan

ROC Mondriaan is een Regionaal Opleidingen Centrum in Haaglanden met vestigingen in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk. Mondriaan levert een actieve bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling en bevordert de maatschappelijke deelname van de studenten en cursisten. Mondriaan biedt een breed, samenhangend onderwijsaanbod van middelbaar beroepsopleidingen, volwassenenonderwijs, bedrijfsopleidingen en functiegerichte trainingen. ROC Mondriaan telt ongeveer 18.000 mbo-studenten en 4000 cursisten educatie inclusief VAVO. Er werken circa 1900 medewerkers.

mboRijnland
mboRijnland is een regionaal opleidingscentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Je kunt er naast middelbaar beroepsonderwijs ook terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Daarnaast geeft mboRijnland cursussen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Studenten leren niet alleen een beroep, maar ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden.
 

Yuverta mbo

Yuverta mbo staat voor duurzaamheid. Het is moeilijk om te voorspellen hoe de toekomst er precies uit gaat zien. Wat ze bij Yuverta mbo zeker weten is dat duurzaam denken steeds belangrijker wordt. Rekening houden met de wereld om je heen. Het is hard nodig. Overheden en bedrijven hebben het er steeds vaker over, maar weten niet goed hoe. Jij kunt daarbij gaan helpen. Want Yuverta helpt jou door ‘groen’ te leren denken. Zodat jij je steentje kunt bijdragen. En als je wilt, verdient het ook nog goed.

ROC Albeda College

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie. Met circa vijftig locaties en 120 opleidingen, waarvan sommige met meerdere uitstroomrichtingen en een aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn we een belangrijk opleidingsinstituut in de regio. Onderwijstrajecten worden samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en deelgemeenten ontwikkeld.

Lentiz onderwijsgroep

De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

Grafisch Lyceum Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een vakinstelling op het gebied van media, design en technologie.

 

Regio Haaglanden

Contact

phone  070-3156351 070-3156351
email  servicedesk@voroc.nl

Bekijk ook:

Introductie
Help

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief


Regio Haaglanden
Regio Zuid-Holland oost


Nieuwsbrieven teruglezen »